Foredrag

Eirin Bjørnstad

Jeg kommer gjerne og holder et hyggelig foredrag om det å ta vare på sin historie! 

Da snakker jeg helst om gleden ved å gå på skattejakt i historien. Enten i sitt eget, eller i en slektning liv. Og så deler jeg hemmeligheter om hvordan komme i gang med et spennende prosjekt. Et prosjekt som kan bli til en livshistoriebok, en praktbok med bilder og tekster.

Jeg lærer også bort gode rutiner, praktiske tips og gir gode råd. Det beste er hvis foredraget gir lyst til å komme i gang med å huske historier, samle notater og legge en plan om hva de skal brukes til.

Foredraget passer godt for foreninger og lag, eller vennegjenger, og folk som har levd en stund har nok størst utbytte av det. Bli med på en trivelig skattejakt i nær historie!

Prisen er 3000,- + reise

Ta kontakt, for uforpliktende samtale eller for å gjøre avtale om foredrag der du bor.

 

 

Og gir foredraget mitt et ønske om å gå i gang med å lage en bok, så kan et kurs hos meg, eller personlig veiledning hjelpe også med dette.

Som coach vet jeg at det å vite hvor man kommer fra, kan hjelpe en til å vite hvor man skal. Derfor tar jeg med meg mine erfaringer som coach inn i hvert enkelt bokprosjekt. Prosjektet blir en sak mellom meg og oppdragsgiver, og sammen skal vi lage det produktet som ønskes.