Kurs og workshop der du bor

 

Å lage manus til boken om ditt liv

Jeg vet godt at det ikke bare er å gå i gang med å skulle skrive sin livshistorie. Hvor skal du starte og hva skal du skrive om? Dette har jeg god erfaring med, og jeg har ledet mange fram til «Boken om ditt liv». Veien dit har gitt både meg og deltagerne stor glede! Derfor holder jeg mer enn gjerne kurs i å lage bokmanus.

Våren 2018

Jeg kan komme dit du bor og holde kurs for minimum 6 stykker. Kurset strekker seg over syv timer, og kan enten være på en lørdag, eller fordelt på to hverdager. Innimellom kursøktene har vi tid til gode samtaler og hyggelig samvær med kaffe og te. Kurset blir selvfølgelig skreddersydd for akkurat din gruppe.

Inkludert i kurset er kursmateriell med mange gode tips og råd, en oppfølgingssamtale i etterkant til alle deltagere, og medlemskap i lukket facebookgruppe for å kunne stille spørsmål og få hjelp av både meg og andre i ettertid. Det gis også redusert pris hvis du senere ønsker hjelp fra meg til å få laget manus om til ferdig bok.

Priser

Kurset koser 2900,- pr stykk (minimum 6 stykker). Den som blir min kontaktperson og organiserer kurset med deltagere og sted, får halv pris. Hvis det blir over 10 stykker er prisen 2600,- pr stykk.

Kurset passer godt for 50+, og er ypperlig for vennegjenger og foreninger.

 

Workshop

Jeg kan også komme til ditt lag eller forening og være sammen med dere en formiddag eller ettermiddag for å holde workshop (omlag tre timer). I løpet av workshopen starter vi på den hyggelige reisen det er å samle egen, eller en slektnings historie.

Inkludert i workshopen er et arbeidshefte med gode tips til å komme i gang med det hyggelige prosjektet det er å samle historien sin til glede for både seg selv og kommende generasjoner.

Workshopen koster foreningen 12.500,-

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om dette.