Kurs og workshop

Kurs og workshop hos Godt Fortalt høsten 2017 og våren 2018.

Høsten 2017

Jeg kan komme å holde kurs for minimum 6 stykker over hele landet. Kurset strekker seg over ni timer, er fordelt på to dager, og gir mulighet for gode samtaler innimellom.

Inkludert i kurset er kursmateriell, en oppfølgingssamtale i etterkant til alle deltagere, medlemskap i lukket facebookgruppe for å kunne stille spørsmål og få hjelp av både meg og andre, og tilgang til nytt nettverktøy for å samle historien på en ryddig måte.

Kurset koser 3500,- pr stykk (minimum 6 stykker) + reise og opphold for meg. Den som blir min kontaktperson og organiserer kurset får halv pris. Hvis det blir over 10 stykker er prisen 3250,- pr stykk.

Kurset passer godt for 50+, og er ypperlig for vennegjenger og foreninger.

Våren 2018

Også etter nyttår er det mulighet for å leie meg inn for å holde kurs hvor som helst i landet, og da gjelder samme informasjon som for høsten.

Etter nyttår er mine kurs også tilgjengelig i regi av ny samarbeidspartner, også utenlands. Informasjon vil komme så fort tid og sted er bestemt.

 

Workshops hele året

Jeg kommer gjerne til ditt lag eller forening og er sammen med dere en formiddag eller ettermiddag (omlag tre timer). I løpet av workshopen starter vi på den hyggelige reisen det er å samle egen, eller en slektnings historie.

Inkludert i workshopen er et arbeidshefte med gode tips til å komme i gang med det hyggelige prosjektet det er å samle historie.

Workshopen koster foreningen 6000,- + min reise

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat om dette.

Nettkurs:

Livshistorie som egenterapi kan anbefales