Lag en bok

Godt Fortalt kan samle din historie i en bok: Livshistoriebøker, bedriftsbøker eller boka om vennegjengen, syforeninga eller koret? Mulighetene er mange!

Her kan du lese litt om prosessen, og få noen forslag til forskjellige bokprosjekter:

Om å komme i gang :

Jeg holder kurs og workshop hvor jeg veileder i hvordan komme i gang, og hva som er lurt å ta med i boka. På kurs og workshop setter jeg deltagerne i gang med den spennende jobben å samle minner. Jeg lærer dere hvordan dere kan strukturere og ikke minst velge ut hva som skal med. Dere får også praktiske tips på veien mot ei ferdig bok.

Den ferdige boka:

Hvis du ønsker det kan Godt Fortalt etter hvert ta siste delen av jobben med å gjøre tekster og bilder om til ferdig bok. Da blir det vakre minnebøker med foto og tekst og her kan du se hvordan den kan bli seende ut.

 

Forslag til bøker du kan lage:

  • Livshistoriebøker
    Plutselig en dag går det opp for deg at du ikke skal leve evig på denne jord. Det slår deg at når du er borte så er også din historie borte.
    Kanskje har du tatt mange bilder, og vært et engasjert og aktivt menneske, og du vet med deg selv at du har satt noen spor. Men den samlede og riktige historien om deg, den forsvinner med deg. Dette har jeg lyst til å hjelpe deg med. Sammen med deg kan jeg lage den boka som du kan gi videre til dine barn og din etterslekt, den som forteller dem hvem du var, hva du sto for og hva som var viktig for deg. Nå har du endelig tid og ressurser å bruke på deg selv, og ei slik bok kan samtidig bli den gaven som etterslekten i generasjoner vil takke deg for at du tok deg tid og råd til å lage. Ditt liv og dine verdier i livet kan bli en styresnor og en glede for barn og barnebarn. Her kan de lese om deg som menneske av din tid. Start i dag ved å ta den første henvendelsen til meg, så er du i gang. Bildene og historien ligger der, sammen kan vi lage Praktbok!
  • Din bedriftshistorie i en Praktbok. Ved hjelp av bilder, avisoppslag, gamle annonser og kopier dere har samlet kan vi lage et minne for ettertiden – ditt livsverk tatt vare på. Om bedriften er 10 eller 100 år, eller et sted i mellom så har dere minner, hendelser og bilder som fortjener å komme til sin rett samlet i en bok. Dette kan være en gave til de ansatte, eller kanskje det også er noe for både kunder og venner av bedriften.
  • Vennegjengen: Syforeninga, jaktlaget, matklubben, vinklubben og reisegjengen – Godt Fortalt kan lage bok om dere! Det er enormt mange foreninger og vennegjenger i vårt land, og en stor del av dem har holdt sammen i mange år. Det er tatt bilder, fortalt historier og delt både sorger og gleder, men veldig få har samlet klubbens historie mellom to permer. Godt Fortalt kan hjelpe dere med å lage boka som vil bli et minne for livet for dere som er med, og en stor glede å kunne se i for dem som kommer etter dere. Har dere jubileum eller bare tenker at – nå er det på tide å gjøre det, så ta kontakt og Godt Fortalt kan levere ei bok som dere stolt viser fram til andre.

Ta kontakt med meg for et første møte. Da vil jeg se på omfanget og kommer tilbake med et tilbud. Så setter vi i gang prosjektet, og i samarbeide med dere gjør jeg din historie tilgjengelig for kommende generasjoner.