Personvernerklæring

Din tillit er av største viktighet for oss og vi er derfor opptatt av å ivareta ditt personvern.

Her vil vi forklare hvordan og hvorfor vi samler inn og benytter informasjon om våre brukere, og hvordan vi tar hensyn til personvernet.

  1. Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en fysisk enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse eller IP-adresse.

Enhver innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering av personopplysninger kalles behandling av personopplysninger. All behandling av personopplysninger i Norge er underlagt personopplysningsloven, og Datatilsynet fører tilsyn med den.

  1. Hvem ivaretar personopplysningene?

Den som bestemmer hva personopplysningene skal brukes til kalles en behandlingsansvarlig. Den behandlingsansvarlige skal påse at personopplysningene blir behandlet i henhold til de reglene som gjelder i henhold til General Data Protection Regulation (GDPR), som gjelder for alle medlemmer land i Europa, inkludert Norge som medlem av EEA.

Når du bruker våre tjenester er det Godt Fortalt som er behandlingsansvarlig. Du behøver kun å forholde deg til ett kontaktpunkt for henvendelser som gjelder vår behandling av personopplysninger.

  1. Hva slags opplysninger samler vi inn?

Opplysninger du selv gir til oss:
Vi lagrer opplysninger når du sender oss en e-post eller gir tilbakemeldinger gjennom funksjoner i våre tjenester. Vi lagrer også opplysninger som du selv registrerer i kommentarfelt, skjema eller lignende på våre sider.

  1. Hva bruker vi opplysningene til?

Vi jobber kontinuerlig med å gi deg den best mulige opplevelse av innholdet på våre nettsider og i ditt møte med oss.

5. Hvem deler vi opplysningene med?

Dine opplysninger deles ikke videre.

  1. Hvordan kan du administrere, rette eller slette opplysningene vi har om deg?

Du kan kontakte oss, dersom du ønsker at dine opplysninger skal slettes. I våre nyhetsbrev finner du også alltid en mulighet til å slette eller gjøre endringer på ditt abonnement.
Vi vil ikke lagre personopplysninger lenger enn det som er innenfor de lovpålagte pliktene vi har.

Ved sletting av informasjonskapsler – merk at du må følge den samme prosessen på alle nettlesere du bruker og / eller forskjellige datamaskiner eller enheter.

  1. Særlig om barns personvern

Som hovedregel ønsker vi ikke å samle inn eller på annen måte behandle personopplysninger om barn under 16 års alder, med unntak der barn med Facebook-konto kan kommentere artikler.

Det er egne overvåkingsrutiner for disse kommentarene. Hvis barn under 16 år likevel har gitt oss personopplysninger i andre sammenhenger, vil vi slette opplysningene så snart vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss som angitt nedenfor.

  1. Gjennomføring av endringer

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere denne personvernerklæringen for å gjenspeile eventuelle endringer på nettstedet eller ved vår nettstedspolitikk.

  1. Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om vår behandling av personopplysninger eller denne personvernerklæringen eller ønsker innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, vennligst ta kontakt med vår kundeservice på eirin@godfortalt.no

Du bestemmer selv om du vil tillate lagring av informasjonskapsler. Fra menyen i din nettleser kan du selv kontrollere hvilke typer informasjonskapsler/cookies som blir lagret på din pc.

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vår så vel som andre nettsider. Du kan også få problemer med å logge inn.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

Du kan slette :

Du kan slette informasjonskapsler fra menyen i nettleseren din. De opprettes igjen neste gang du er inne på vårt eller andres nettsted, med mindre du har endret innstillingene dine til ikke å tillate dette.