Alle disse dagene som kom og gikk…

Å skulle skrive om sitt eget liv henger sammen med evnen til å huske alle disse dagene som kom og gikk. Og det er mye vi skal huske fra et langt og innholdsrikt liv.

Hvis jeg leker litt med kalkulatoren på mobilen finner jeg ut at det er 21 900 dager i 60 år, og 25 550 dager i 70 år. Altså utrolig mange dager med levd liv og levde historier!

Ingen av oss går rundt og husker alle dagene sine, ingen husker alle historien man selv har hatt hovedrollen i. Men at du var der, og at du sto på  ”rulleteksten” når viktige scener i din og Norges historie ble utspilt, det er helt sant.

Den store historien

For din historie er vevd sammen med landets og verdens historie. Din historie er tidsbilder fra den tiden du lever i. Når du forteller om din barndom får leseren kunnskap om en tid som en gang var. Når dine meninger og gjøremål nå i voksen alder skrives ned kan generasjoner som kommer senere glede seg over historier og tanker om livet i vår tid.

Det er altså ikke nødvendigvis de store og glamorøse historiene som er viktig å dele. De færreste av oss har et ”Jan Baalsrud liv” å gi videre til etterkommerne. Det blir ikke laget film om hverken deg eller meg. Men dine og mine glimt av samtiden er spennende lesning for veldig mange om kun kort tid. «Dagene som kom og gikk» går fort, mye endres i full fart og vår historie går raskt i glemmeboken, hvis vi ikke selv skriver den ned i minneboken.

Starte nå?

Jeg kan være en medpassasjer  på reisen tilbake i livet ditt slik at du kan få skrevet ned dine historier og samlet dem.

Nå i disse dager setter jeg i gangen ny reise  med spente kunder, og har veldig lyst til at også du skal bli med på turen, i din egen kupe.

Ta kontakt, så tar vi en uformell prat.

Og les gjerne om hvordan en bok kan bli til.