Historien om deg og dine

Sammen skal vi skrive boken om deg

Historien om deg, den forsvinner når du blir borte. Sammen kan vi skrive boken som du kan gi videre til din etterslekt, den som forteller dem hvem du er, hva du står for og hva som er viktig for deg.

Eksempler

Her ser du to forskjellige eksempler på hvordan boka di kan se ut når den er ferdig. Jeg har laget bøker for både kvinner og menn i alle aldre, og for ektepar sammen i en bok.

Veien dit er enklere enn du tror

Ta kontakt på e-post eller en sms om at du ønsker en prat om ditt prosjekt. Så avtaler vi tid for en helt uforpliktende prat om et mulig samarbeide. Hvis vi blir enige om å gå videre skriver vi kontrakt og du får personlig veiledning og god oppfølging slik at du kommer i mål med ditt prosjekt. Veiledningen foregår på e-post, telefon eller Teams. Hvis det er mulig kan vi også møtes.

Jeg lærer bort hvordan man kan strukturere, og ikke minst velge ut hva som skal med. Du får praktiske tips, metoder og verktøy på veien mot ei ferdig bok.

Den ferdige boka

Når du har skrevet tekster og samlet bilder tar jeg hånd om siste delen av jobben. Sammen med min grafiske designer blir tekster og bilder om til ferdig bok, akkurat slik du vil at den skal være. Ønsket antall bøker kommer deretter direkte fra trykkeriet til din adresse.

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Etter det kommer jeg raskt tilbake med et tilbud. Og så setter vi i gang prosjektet! I samarbeid gjør vi historie tilgjengelig for kommende generasjoner.