Historien om deg og dine – hvordan komme i gang?

Det å samle historien om sitt liv i ord og bilder er noe flere og flere av oss tenker at vi vil gjøre. Noen vil at etterslekten skal få kjennskap til hvem de var, og den tiden de levde i. Kanskje savner de selv å vite hvem foreldre og besteforeldre var, og hva de tenkte og sto for.

Noen trenger å gjøre dette kun for egen del. For å skrive seg til klarhet om eget liv, sortere og vurdere hendelser som kom og var selve livet. Psykologer sier at dette er en god metode til egenterapi og flere av mine kunder har meldt tilbake at det har betydd en stor forskjell for dem.

Jeg har også kunder som vil samle historien til sine foreldre eller besteforeldre, eller lage en slektshistorie i tekst og bilder.

Men hvordan komme i gang

Felles for dem alle er at de ikke vet hvordan de skal komme i gang. Oppgaven virker for stor og uoversiktlig. -Kunne jeg bare hatt noen som tok prosjektlederrollen og ledet meg gjennom prosjektet, har jeg hørt flere ganger.

Og det er akkurat det jeg ønsker å være. Den som leder deg, setter deg i gang med skrivingen, vasker tekstene dine og gir tilbud om grafisk hjelp når innholdet er på plass. Sammen skal vi lage den boken som du kan gi videre til din etterslekt.

Eksempler

Her ser du to forskjellige eksempler på hvordan boka di kan se ut når den er ferdig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem kan lage bok?

Jeg har laget bøker for både kvinner og menn i alle aldre, og for ektepar sammen i en bok.

Veien dit er enklere enn du tror

Ta kontakt på e-post eller en sms om at du ønsker en prat om ditt prosjekt. Så avtaler vi tid for en helt uforpliktende prat om et mulig samarbeide. Hvis vi blir enige om å gå videre skriver vi kontrakt og du får personlig veiledning og god oppfølging slik at du kommer i mål med ditt prosjekt. Veiledningen foregår på e-post, telefon eller nettsamtale.

Hva kommer du til å lære

Hos meg får du lære hvordan du kan strukturere, og ikke minst velge ut hva som skal med. Du trenger ikke skrive lange tekster hvis du ikke vil det. Du får praktiske tips, metoder og verktøy på veien mot ei ferdig bok.

Den ferdige boka

Når du har skrevet tekster og samlet bilder tar Godt Fortalt gjerne hånd om siste delen av jobben. Sammen med min grafiske designer blir tekster og bilder om til ferdig bok, akkurat slik du vil at den skal være. Ønsket antall bøker kommer deretter direkte fra trykkeriet til din adresse.

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat.