Hjelp til skriveprosjektet ditt


Jeg vil hjelpe deg med å komme i gang med skriveprosjektet du lenge har hatt lyst til å starte på? De fleste av oss trenger noen å ”kaste ball” med, noen som holder oss skjerpet og klar slik at vi ikke mister motet og retningen. Vi trenger en prosjektleder! Og da har du meg. Jeg skal sette deg i gang, følge deg opp, og til slutt hjelpe deg med å få prosjektet i havn.

Jeg har hjulpet kunder med å skrive boken om dem selv, om en slektning, om egen sykdom, om det å være pårørende. Jeg har hjulpet flere som jobber i helsevesenet, prester, direktør og bibliotekar. Sammen blir vi enige om omfanget av prosjektet, om hvem som skal få lese det endelige produktet, og om den skal gis ut for salg.

Ta kontakt, så blir vi enige om pris og alt annet du måtte lure på. Første samtale er helt uforpliktende og kun mellom deg og meg.

Det å ”møtes” er nå blitt enklere enn noen gang, vi har jo både telefon og nettverktøy som hjelper oss. Vi trenger ikke lengre bo i samme by for å kunne ha et godt samarbeide.

 

Jeg gleder meg, ta kontakt!