Historien om deg og dine

Jeg hjelper deg med å samle tekst og bilder fra din historie i bok eller på nettside.

Eksempler

Her ser du to forskjellige eksempler på hvordan boka de kan se ut når den er ferdig. Du får her en titt inn i Aud Schrøder og Kjell Skog sin bok. De har begge gitt tillatelse til at deres bok kan brukes til dette.

Jeg har laget bøker for både kvinner og menn i alle aldre, og for ektepar sammen i en bok.

Nå er jeg klar for å samarbeide med deg om din livshistorie i tekst og bilder, i en stor og flott praktbok eller på egen nettside.

Veien dit

Veien dit er enklere enn du tror, og mulighetene er mange;

  • Et kurs, bare for deg, hvor du ved veiledning på telefon, e-poster og skype, blir i stand til å skrive og samle din egen historie i ord og bilder.

 

  • Eller et kurs som arrangeres i nærheten av der du bor, og hvor du sammen med minst 6 andre blir veiledet fram mot målet, som er boka om deg. Kurset varer i 9 timer og går over to dager.

 

  • Jeg kan også komme og holde workshop for din forening eller vennegjeng. Da veileder jeg i hvordan komme i gang, og hva som er lurt å ta med i boka til den enkelte.

På kurs og workshop setter jeg deltagerne i gang med den spennende jobben å samle minner. Jeg lærer bort hvordan man kan strukturere, og ikke minst velge ut hva som skal med. Deltagerne får praktiske tips på veien mot ei ferdig bok.

Den ferdige boka

Hvis du ønsker det kan Godt Fortalt etter hvert ta siste delen av jobben med å gjøre tekster og bilder om til ferdig bok. Da blir det vakre minnebøker med foto og tekst til glede både for deg selv og dine etterkommere.

 

Forslag til bøker du kan lage

 

Livshistoriebøker

  • Plutselig en dag går det opp for deg at du ikke skal leve evig på denne jord. Det slår deg at når du er borte så er også din historie borte.
  • Kanskje har du tatt mange bilder, og vært et engasjert og aktivt menneske, og du vet med deg selv at du har satt noen spor. Men den samlede og riktige historien om deg, den forsvinner med deg. Dette har jeg lyst til å hjelpe deg med. Sammen med deg kan jeg lage den boka som du kan gi videre til dine barn og din etterslekt, den som forteller dem hvem du var, hva du sto for og hva som var viktig for deg.
  • Nå har du endelig tid og ressurser å bruke på deg selv, og ei slik bok kan samtidig bli den gaven som etterslekten i generasjoner vil takke deg for at du tok deg tid og råd til å lage. Ditt liv og dine verdier i livet kan bli en styresnor og en glede for barn og barnebarn. Her kan de lese om deg som menneske av din tid. Start i dag ved å ta den første henvendelsen til meg, så er du i gang. Bildene og historien ligger der, sammen kan vi lage Praktbok!

 

Din bedriftshistorie i en Praktbok.

  • Ved hjelp av bilder, avisoppslag, gamle annonser og kopier dere har samlet kan vi lage et minne for ettertiden.
  • Ditt livsverk blir slik tatt vare på. Om bedriften er 10 eller 100 år, eller et sted i mellom så har dere minner, hendelser og bilder som fortjener å komme til sin rett samlet i en bok. Dette kan være en gave til de ansatte, eller kanskje det også er noe for både kunder og venner av bedriften.

 

Vennegjengen.

  • Syforeninga, jaktlaget, matklubben, vinklubben og reisegjengen.
  • Jeg kan hjelpe dere med å lage bok! Det er enormt mange foreninger og vennegjenger i vårt land, og en stor del av dem har holdt sammen i mange år. Det er tatt bilder, fortalt historier og delt både sorger og gleder, men veldig få har samlet klubbens historie mellom to permer. Sammen med meg kan dere lage boka dere stolt vil vise frem til andre.

Ta kontakt med meg for en uforpliktende prat. Etter det kommer jeg raskt tilbake med et tilbud. Og så setter vi i gang prosjektet! I samarbeid gjør vi historie tilgjengelig for kommende generasjoner.