Livshistorie som egenterapi kan anbefales

Å skrive ned sin egen historie er godt egenterapi. Som en god bonus kan du også, hvis du vil, dele dine erfaringer og minner med familie og venner. 

Din tur nå

Høsten er en god tid for å starte opp nye prosjekter. Vil du være med på en skrivereise der du er hovedpersonen, og terskelen er lav?

Jeg har både som coach, og som kursholder på mine «skriv om ditt liv» kurs, sett og erfart at mange prosesser settes i gang når helt vanlige mennesker begynner å huske små og store øyeblikk fra livet sitt.

Noen «finner seg selv», andre skjønner plutselig hvorfor de handler og gjør som de gjør. Og de aller fleste får et rørende minnemøte med både seg selv og mennesker som har stått dem nær.

Denne høsten starter jeg opp nettkurs som gir deg en mulighet til å ta denne «reisen» der du bor, og når du har tid og mulighet. Det blir en vandring i seks etapper over tre måneder. Sammen med andre kursdeltagerne ledes du skritt for skritt gjennom den første innledende fasen mot å komme i gang med å skrive din egen historie. 

Vi «møtes» i en «hemmelig og lukket» Facebookgruppe hvor bare de som følger akkurat dette kurset har adgang. Her deler jeg min kunnskap og erfaring, og her kan du som deltager få stille spørsmål og dele i trygge omgivelser.

Litt om kurset

Noen ganger trenger vi en A til Å oppskrift i bunnen for så å selv kunne være kreativ og legge til en egenart. Slik tror jeg også det kan være når historien om oss selv og vårt liv skal skrives. I løpet av kurset vil «det store oppdraget» å skrive sin egen historie, deles opp i små gjennomførbare skritt vi alle kan ta. Og når du har fått innblikk i disse kan forfatteren i deg leke som hun selv vil med fortellingene.

Kurset er ment å være en innledende skrivefase. Når det er over, er du kommet godt i gang med å skrive ned viktige stikkord og hendelser du husker fra livet ditt. Vi sender vår egen kritiker på dør, og lar fortellingene leve sitt eget liv. Hverken jeg eller de andre deltagerne kommer til å «rette feil» eller kommentere din skrivestil. Her skal dine minner og din historie få trygge og gode «oppvekstvilkår» og trygt kunne stå på egne ben. Gruppa skal heie på hverandre og alle skal føle seg trygge.

Ofte er det nok å få skrevet ned, og kanskje delt sine tanker og erfaringer med andre. Der andre samtalepartner mangler kan du komme langt med litt egenterapi i trygge omgivelser.

Send meg en e-post på eirin@godtfortalt.no, så oppretter vi personlig kontakt, og du kan komme i gang.

Pris: 1500,-

Passer godt for: 50+

Påmeldingsfrist: 31. august.

Oppstart: 4. sept.

Varighet: september – oktober – november

Jeg ser fram til å bli kjent med deg!

Alt godt fra Eirin.

Her kan du lese litt mer om meg.  Jeg skriver også på denne nettsiden. 

Du må også gjerne lete meg opp på Facebook, både med Godt Fortalt og privat. 🙂