Noe nytt som gir muligheter

Denne uken har jeg satt i gang noe nytt og hjelper nå to nye kunder på en måte jeg aldri har gjort før.

Det å skulle gå i gang og skrive sin egen livshistorie er noe veldig mange kunne tenke seg. Likevel synes mange at dette er en skremmende tanke, og litt utenfor sin egen komfortsone. Er du en av dem?

Da ønsker jeg å komme inn som en ”reddende engel”. Jeg vil lede deg skritt for skritt på veien mot ei ferdig bok som du med stolthet kan gi i julegave til slekt og venner. Nå også med et nytt tilbud.

To-spann

Her om dagen satte jeg i gang to nye bøker med enda litt mer hjelp og veiledning enn jeg har gitt før. For noen av oss blir det etterhvert vanskelig å huske, eller å ha orden på seg selv og tingene våre. Kanskje er det det å bruke pc som skremmer noen? Da er det fantastisk at et familiemedlem vil trø til å være mellomledd og medhjelper når livshistorien skal skrives ned.

Nå jobber det derfor to to-spann med hvert sitt bokprosjekt. Ei niese og en onkel, ei mor og ei datter har nå satt av tid sammen ut over året for å få på plass det fineste arvesølv man kan gi videre, historien om levd liv. Og begge gruppene får kyndig og god veiledning fra meg. Jeg sender moduler som er tilrettelagt for dem, og som kommer tilsendt når de er klare for det.

Hva med deg

Kunne du tenke deg tilrettelagt oppfølging enten alene eller sammen med noen så må du ikke nøle med å ta kontakt. Dette skal vi få til sammen. Og en uforpliktende prat om deg og dine tanker det tar jeg gjerne.

Slik ser bøkene ut!

Og her er litt om meg!