Vi utvider staben

Godt Fortalt har nå gått fra å være jeg til å bli vi! Fra 1. juni skal Rita Bø, Regine Feidal, og jeg Eirin Bjørnstad gjøre vårt ytterste for at Godt Fortalt kan spille en viktig rolle i ditt liv. Vi kan kunsten å ta med en bit av din eller slektens historie inn i framtiden, og vi lover å ta godt vare på våre gode følgere.

Nå er vi tre stykker i Godt Fortalt! Tre som gleder seg til å arrangere hyggelige kvelder, levere nettkurs og åpne en liten «landhandel». Her skal vi tilby små og store produkter som den som liker slektshistorie og fortellingen om levd liv kommer til å ha stor glede av!

Sosiale medier
Regine skal ha ansvar for det vi deler i Sosiale medier. Vi håper at vi treffer deg akkurat der du er. Med dine tanker om livet, havet, døden og kjærligheten, og hvordan få fortalt dette videre til etterslekten. Her kan vi nemlig være lagspillere!

Direkte kontakt
Rita og Eirin skal være medvandrere og lagspillere med de som kommer innenfor «dørene hos oss». Vi to skal følge dere opp slik at prosessen med å samle egen eller slektens historie blir så enkel og hyggelig som mulig.

Vår metode
Godt Fortalt bruker sin egen godt utviklede metode. Med den kan alle få laget et produkt som forteller historien om levd liv. Livshistorien kan også være til stor hjelp for demente.

Ut over sommeren
Vi gleder oss veldig til å fortelle om høstens samlinger, om nettkurset vårt og om nye produkter som vi har under utvikling.

Følg med på både Instagram, Facebook og her på bloggen. Vi er i endring, akkurat slik livet selv hele tiden er.

Ta kontakt, så får du vite mer!